» توسعه پایدار » HSE » بهداشت و سلامت کارکنان

بهداشت

واحد بهداشت پتروشیمی امیرکبیر در سه زمینه بهداشت حرفه ای، بهداشت محیط و تغذیه با جذب کارشناسان مرتبط با هر زمینه مشغول فعالیت میباشد. اهم دستاوردها و فعالیتهای آن به شرح ذیل می باشد.
دستاوردها:
  • دریافت  لوح تقدیر از بهداری و بهداشت صنعت نفت به علت تعامل و همکاری در پوشش معاینات  در سال ۱۳۸۸ و ۱۳۸۷
  • دریافت لوح تقدیر از شرکت ملی صنایع پتروشیمی جهت برگزاری جشنواره سلامت در سال۱۳۸۹
  • دریافت لوح تقدیر از معاونت بهداشتی دانشگاه آبادان به عنوان بهداشت حرفه ای نمونه در سال۱۳۹۳
  • دریافت لوح رستوران دوستدار سلامت از مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر در سال۱۳۹۳
  • پوشش صد در صد معاینات شغلی پرسنل رسمی و پیمانکار و عدم وجود بیماری های شغلی تاکنون
پروژه ها و فعالیت های مهم:
  • اندازه گیری  و ارزیابی آلاینده های  زیان آور محیط کار و شناسایی موارد نامطلوب در هر زمینه
  • طراحی و نصب  8 نوع سایلنسر جهت کاهش صدا بر روی تجهیزات
  • نمونه برداری و آنالیز مواد شیمیایی  توسط آزمایشگاه مجتمع
  • مجهز نمودن واحد بهداشت به کلیه دستگاههای اندازه گیری آلاینده های محیط کار شامل صدا سنج، نور سنج، انواع پمپ های نمونه برداری هوا، دستگاه ارزیابی استرس حرارتی و.........
  • بررسی شاخص های بیولوژیکی جهت پرسنل در معرض بنزن
  • انجام معاینات خاص  جیوه جهت پرسنلی که به نحوی با جیوه در ارتباط  می باشند.
  •  نصب ۶۶ دستگاه تصفیه آب و ۱۶ دستگاه یخ ساز در مجتمع جهت تامین آب  آشامیدنی کارکنان
  • عقد قرارداد با آزمایشگاه معتمد جهت نمونه برداری مواد غذایی جهت نظارت بیشتر بر بهداشت و عملکرد پیمانکار تهیه و طبخ مواد غذایی
  •  ارزیابی ریسک مواد شیمیایی و اولویت بندی موادی که بیشترین ریسک را در مجتمع داشته و ارزیابی روزانه جهت تست مواد مذکور در مجتمع
  • انجام برنامه حفاظت تنفسی و تهیه طول عمر جهت کارتریج ماسک ها و تدوین برنامه جهت تعویض آنها و ساخت دستگاه جهت تست فیلتر ها جهت اطمینان از عملکرد کارتریج ها
  • خرید ۷۰۰ عدد ماسک تمام صورت و ۲۰۰ عدد ماسک نیم صورت جهت کارکنان
  • انجام  انجام سه پروژه  افزایش منبع روشنایی جهت بهبود روشنایی در آزمایشگاههای الفین، LD و سایت  LLD  و تعریف پرو ژه جهت بهبود روشنایی در سایت های صنعتی و انبار قطعات که در حال انجام می باشد.
  • ارزیابی ریسک مخاطرات بهداشت حرفه ای و اولویت بندی ریسک های بدهشت و برنامه ریزی جهت  کاهش ریسک های غیر قابل قبول
  • برگزاری مسابقات مختلف ورزشی، کتبی و مسابقات آشپزی به مناسبت های مختلف بهداشت جهت ارتقا سطح فرهنگ بهداشت در بین خانواده ها
  • نظارت بر خرید وسایل استحفاظی همچون ماسک و گوشی با توجه به آلاینده های محیط کار جهت استفاده کارکنان  در مجتمع
  • برگزاری سمینارهای آموزشی  با استفاده از اساتید مجرب و برتر کشور و ارائه آموزشهای لازم توسط کارشناسان داخلی