واحد بهداشت پتروشیمی امیرکبیر در سه زمینه بهداشت حرفه ای، بهداشت محیط و تغذیه با جذب کارشناسان مرتبط با هر زمینه مشغول فعالیت میباشد. اهم دستاوردها و فعالیتهای آن به شرح ذیل می باشد.
دستاوردها:
- دریافت لوح تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی شهرستان اهواز سال 1395
- دریافت لوح تقدیر از بهداری و بهداشت صنعت نفت به علت تعامل و همکاری در پوشش معاینات در سال ۱۳۸۸ و ۱۳۸۷
- تعیین تکلیف کل محدودیت های شغلی کارکنان رسمی و پیمانکار
- دریافت لوح تقدیر از شرکت ملی صنایع پتروشیمی جهت برگزاری جشنواره سلامت در سال۱۳۸۹
- دریافت لوح تقدیر از معاونت بهداشتی دانشگاه آبادان به عنوان بهداشت حرفه ای نمونه در سال۱۳۹۳
- دریافت لوح رستوران دوستدار سلامت از مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر در سال۱۳۹۳
- پوشش صد در صد معاینات شغلی پرسنل رسمی و پیمانکار و عدم وجود بیماری های شغلی تاکنون
- دریافت لوح سپاس از فرمانداری شهرستان بندرماهشهر در برگزاری مناسبت های هفته سلامت سال 1397
پروژه ها و فعالیت های مهم:
- اندازه گیری و ارزیابی آلاینده های زیان آور محیط کار و شناسایی موارد نامطلوب در هر زمینه
- طراحی و نصب 8 نوع سایلنسر جهت کاهش صدا بر روی تجهیزات
- نمونه برداری و آنالیز مواد شیمیایی توسط آزمایشگاه مجتمع
- مجهز نمودن واحد بهداشت به کلیه دستگاههای اندازه گیری آلاینده های محیط کار شامل صدا سنج، نور سنج، انواع پمپ های نمونه برداری هوا، دستگاه ارزیابی استرس حرارتی و.........
- بررسی شاخص های بیولوژیکی جهت پرسنل در معرض بنزن
- انجام معاینات خاص جیوه جهت پرسنلی که به نحوی با جیوه در ارتباط می باشند.
- نصب 100 دستگاه تصفیه آب و 24 دستگاه یخ ساز در مجتمع جهت تامین آب آشامیدنی کارکنان
- عقد قرارداد با آزمایشگاه معتمد جهت نمونه برداری مواد غذایی جهت نظارت بیشتر بر بهداشت و عملکرد پیمانکار تهیه و طبخ مواد غذایی
- ارزیابی ریسک مواد شیمیایی و اولویت بندی موادی که بیشترین ریسک را در مجتمع داشته و ارزیابی روزانه جهت تست مواد مذکور در مجتمع
- انجام برنامه حفاظت تنفسی و تهیه طول عمر جهت کارتریج ماسک ها و تدوین برنامه جهت تعویض آنها و ساخت دستگاه جهت تست فیلتر ها جهت اطمینان از عملکرد کارتریج ها
- خرید ۷۰۰ عدد ماسک تمام صورت و ۲۰۰ عدد ماسک نیم صورت جهت کارکنان
- انجام انجام سه پروژه افزایش منبع روشنایی جهت بهبود روشنایی در آزمایشگاههای الفین، LD و سایت LLD و تعریف پروژه جهت بهبود روشنایی در سایت های صنعتی و انبار قطعات که در حال انجام می باشد.
- ارزیابی ریسک مخاطرات بهداشت حرفه ای و اولویت بندی ریسک های بهداشت و برنامه ریزی جهت کاهش ریسک های غیر قابل قبول
- برگزاری مسابقات مختلف ورزشی، کتبی و مسابقات آشپزی به مناسبت های مختلف بهداشت جهت ارتقا سطح فرهنگ بهداشت در بین خانواده ها
- نظارت بر خرید وسایل استحفاظی همچون ماسک و گوشی با توجه به آلاینده های محیط کار جهت استفاده کارکنان در مجتمع
- برگزاری سمینارهای آموزشی با استفاده از اساتید مجرب و برتر کشور و ارائه آموزشهای لازم توسط کارشناسان داخلی
- بازسازی محل طبخ و سرو غذای کارکنان