شرکت پتروشیمی امیرکبیر|نمایش جزییات خبر

شتاب پتروشیمی امیرکبیر بر ریل خودکفایی

رئیس مجتمع: بدون مهندسی معکوس قطعات تحریمی را ساختیم
شتاب پتروشیمی امیرکبیر بر ریل خودکفایی
سعید سلیمانی رئیس مجتمع شرکت پتروشیمی امیرکبیر با تشریح اقدامات انجام شده در زمینه خودکفایی و ساخت داخل اشاره کرد و اظهار داشت: موضوع ساخت داخل به عنوان یک راهبرد ملی و پایدار همواره مورد توجه بوده است و به دلیل حساسیت امر، این موضوع می بایست به شکل دانش بنیان و پژوهش محور تلقی و پیگیری شود. کشورمان یکی از کشورهای در حال توسعه جهان است که علاوه بر در اختیار داشتن نیروی کار جوان، پتانسیل خودکفایی و توان ساخت داخل را نیز دارا می باشد.

 

وی افزود: اداره ساخت داخل و خودکفایی شرکت پتروشمی امیرکبیر از این مقوله مستثنی نبوده و با بکارگیری نیروهای جوان و متخصص به موفقیت های چشمگیری در برطرف کردن نیازهای فنی شرکت در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دست یافته است.

سلیمانی ادامه داد: تعمیر و بازسازی ولوهای مستعمل مجتمع از جمله این اقدامات است که  حدودا 296 ولو مستعمل در مجتمع توسط یکی از سازنده های داخلی بازسازی و تعمیر شده که صرفه اقتصادی قابل توجهی به همراه داشته است، به طوری که خرید یک عدد ولو 40 اینچ معادل هزینه بازساخت کلیه ولوهای مستعمل می باشد.

موارد ذیل نیز از دیگر موارد خودکفایی شرکت پتروشیمی امیرکبیر است:

ساخت 30 عدد V-packing Collar مربوط به پمپ P-401 A/Bو P-302 A/Bواحد B1

ساخت 16 عدد Tip مربوط به روتور XQ-428 واحد LLD

تعمیر و ساخت Pulsation Dampeners Bladder مربوط به پمپ P-6371 A/B

برگ زرین دیگری از پتروشیمی امیرکبیر در حمایت از ساخت داخل

ساخت پروانه مربوط به پمپP-3031با برند تحریمیMARELLI

   رئیس مجتمع شرکت پتروشیمی امیرکبیر با اشاره به دیگر موفقیت شرکت در زمینه حمایت از ساخت داخل خاطرنشان کرد: این گروه پمپها از برندERCOLE MARELLIمی باشند که بسیار تحریمی و از ارزش ریالی بالایی برخوردارند، از این رو جهت ساخت پروانه های این پمپ تحریمی(که از اجزا متحرک و حساس پمپ می باشند و به دلایل مختلف دچار خرابی های متعدد می شدند.

این مسئول ادامه داد: همچنین نیاز به ساخت آن جهت تحویل به موقع آنها کاملاً وجود داشت) به همین علت از سازندگان معتبر داخلی دعوت به عمل آمده که پس از اندازه گیری از نمونه های موجود، موفق به طراحی نقشه های ساخت شده و یک نمونه ساخته شده طبق استاندارد تولیدی جهت تست عملکردی در سایت تحویل شد که پس از تأییدات مربوطه نسبت به تولید انبوه آن اقدام شد و کلیه پروانه های ساخته شده از لحاظ فنی، کیفی، متریالی و ابعادی مورد تأیید نهایی قرار گرفتند.

برای اولین بار در ایران

موفقیت مهندسان پتروشیمی امیرکبیر در ساخت قطعات پمپ گریز از مرکز FLOWSERVE (P-701 ) واحد LLD

قطعات پمپ گریز از مرکز710)FLOWSERVE (P-واحد LLD با حمایت از سازندگان داخلی و با تکیه بر دانش کارگروه تعمیر و نگهداشت مهندسان شرکت پتروشیمی امیرکبیر برای اولین بار در این ایران ساخته شدند که صرفه اقتصادی قابل ملاحظه ای را برای این شرکت به همراه داشته است.

سلیمانی در بخش دیگر از صحبت های خود به تشریح جزئیات اجرای این پروژه پرداخت و اظهار داشت:با توجه به اینکه قطعات این پمپ شدید‌اً تحریمی می باشند و همچنین به دلیل نیاز واحد به اقلام آنها، این امور مبادرت به ساخت داخل اقلام آن نمود و نکته بسیار مهم و بارز این بود که در خصوص قطعات این نوع پمپ هیچگونه نمونه ای جهت انجام مهندسی معکوس آنها وجود نداشت.

وی افزود: این مهم تنها با استفاده از مدارک موجود و استفاده از سازندگان توانمند در این خصوص و بالاخص همکاری فراوان و دانش فنی کارگروه تعمیر و نگهداشت در زمینه طراحی برخی از نقشه ها با موفقیت کامل به انجام رسید و قطعات باکیفیت بالا در زمان مقرر ساخته شده و تحویل شدند.

رئیس مجتمع شرکت پتروشیمی امیرکبیر در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت این قطعات، اسکن سه بعدی آن انجام شد که در نهایت این امور موفق به اقتباس نقشه ساخت و همچنین قالب مربوطه شد که با توجه به کیفیت خوب این قطعات، موجبات صرفه مطلوب اقتصادی فراهم شد (قیمت کل نمونه های خارجی آن 201390 یورو می باشد که قیمت خارجی اخذ شده از تأمین کننده کنونی آن در ایران و شرکت امیرکبیر می باشد) و قیمت کل نمونه داخل ساخته شده یک میلیارد وسیصد میلیون تومان بوده است.

وی ادامه داد: از این رو میزان صرفه جویی حاصله حدوداً هفده میلیارد ریال می باشد ، که علاوه بر کاهش زمان تحویل شده و مجتمع پتروشیمی امیرکبیر را در این زمینه از وابستگی به واردات قطعات این پمپ بسیار حساس از شرکتهای واسطه وکشورهای خارجی کاملاً بی نیاز  می کند.

انتهای پیام/

 

۱۹ آذر ۱۳۹۸ ۱۵:۰۱
تعداد بازدید : ۳,۰۲۷
کد خبر : ۶۰

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید